SA TREĆEG FORUMA

f3-govornici

Na narednim izborima, koji se bliže vrtoglavom brzinom, fokus će biti na lokalnom nivou, rečeno je na trećem Forumu LSV.

 

Zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš osrvnuo se na stanje među građanima i situaciju u biračkom telu. Međutim, upozorio je da iako možda potencijalni glasač deli iste vrednosti kao ligaši i veruje u njih, to ne znači da će on na dan izbora izaći da glasa ili da će glasati upravo za Ligu. Kostreš je kazao da je poenta u direktnom obraćanju građanima te da je kampanja u sredstvima javnih informisanja.

-Ono što će prelomiti izbore jeste to kako ćemo mi odraditi kampanju i kako ćemo raditi od danas pa do izbora- naveo je ovaj funkcioner i dodao:

-Koliko budemo spremni da se uključimo u kampanju, koliko energije uložimo, to će pokazati kako ćemo proći na izborima.

Potpredsednik Izvršnog odbora LSV Branislav Bogaroški osvrnuo se na organizaciju ljudskih resursa tokom kampanje i rekao da je „siguran glas samo onaj koji izađe na izbore i zaokruži LSV“.

Potpredsednica GrO LSV Novi Sad Aleksandra Jerkov govorila je o DTD kampanji i značenju pojma sigurnog glasa, potvrđujući direktan pristup kao najbolji.

-Ljudi vole da upoznaju kandidata, onog ko će se zalagati za njih i njihov kvart. Žele da imaju mogućnost da im kažu šta od njih očekuju- navela je Jerkov.

Moderator tribine bio je predsednik GrO LSV Novi Sad dr prim. Radovan Latinović.

f3

 

Prethodni tekstObeležen Dan deteta
Sledeći tekstVezmar: Staviti akcenat na sam izlazak na izbore, jer se i mladi pitaju!