Sastanak sa predsednicima mesnih odbora

Novi Sad – Na sednici Izvršnog odbora Gradskog odbora LSV Novi Sad, koja je održana u Radničkom domu zajedno sa predsednicima mesnih odbora LSV Novi Sad, rečeno je da će u narednih nekoliko meseci poseban akcenat biti stavljen na timski rad.

 

sednica-radnicki-dom

Predsednik IO GrO LSV Novi Sad Robert Kolar kazao je da sve akcije koje se rade služe da podsete građane da je LSV stranka koja se od samog nastanka drži svog programa i ideologije te da su i akcije koje se rade tu da podsete građane da Liga jeste jedan od logičnih i pravih izbora u današnjoj stranačkoj „ponudi“. Naveo je i da je LSV jedina partija na političkoj sceni koja sme da se suprotstavi profašističkim i ekstremističkim grupama.

– Koliko god se možda činilo da naše prelepljivanje plakata drugih stranaka i udruženja, brisanje nacističkih grafita i škrabotina po tablama delovalo uzaludno i kao kakav neprimetan potez, mi to činimo ne da dodatno uništavamo grad, već da pokažemo da ligašice i ligaši imaju petlju da se suprotstave takvim skupinama – objasnio je Kolar.

Objasnivši da kroz samopromociju i borbu za poziciju u vlasti članice i članovi zapravo doprinose boljitku, on je podsetio da LSV ne sme sebi dopustiti „luksuz“ da bude opozicija. Ovom prilikom Kolar je ukazao i na značaj samoinicijative odborničkih kandidata i objasnio da ne postoji loša inicijativa i loša ideja, već samo aktivnost i neaktivnost.

Na sednici je govorila i članica IO GrO LSV Novi Sad Ana Kandić objašnjavajući kako timski rad treba da funkcioniše i kako će izgledati kampanja, dok se Bogdan Kolarskiosvrnuo na zakonom propisane radnje prilikom kandidature.

sednica-radnicki-dom1

 

Prethodni tekstMO Radnički i Jugovićevo u akciji
Sledeći tekstPodela „Slobodne Vojvodine“