Smeniti nadležne u Vodovodu zbog međunarodne bruke Novog Sada

td_324x160

Osveštanjem vodovoda Novi Sad je osramoćen pred samim sobom, širom države, a bruka je doživela i međunarodne razmere. Članak u britanskom „Dejli Miroru“ koji je vest o osveštavanju vode u našem gradu uporedio sa epizodom iz legendarne serije „Mućke”, to i dokazuje.

Budući da ni posle deset dana niko nije odgovarao zbog ove bruke, niti je bilo ko od njih, ili iz gradske vlasti, priznao grešku ili to osudio, Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine zahteva od vladajuće koalicije u Novom Sadu da odgovorni u JKP „Vodovod i kanalizacija” budu smenjeni.

Ukoliko to ne bude učinjeno tokom iduće nedelje, biće jasno da nema te štete i sramote koja se ne može naneti Novom Sadu dok se dodaje većina ovoj gradskoj vlasti. U tom slučaju, odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine će na narednoj sednici Skupštine grada podneti inicijativu za njihovu smenu, pa neka to onda kažu i građanima u lice.

Ovim besmislenim gestom uspeli su da uvrede sve građanke i građane, bez obzira na to da li su vernici bilo koje veroispovesti ili nisu.

 

Gradski odbor

Lige socijaldemokrata Vojvodine

Novi Sad

Sledeći tekstHoćemo platane!