Srećan rođendan Novi Sade!

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine od srca čestita 271. rođendan našem Novom Sadu, svim njegovim građanima i građankama, ali i svima drugima koji ga vole.

Ovaj rođendan Novi Sad dočekuje lepši i uređeniji nego ikada.

Ponosni smo na to što je u 2019. godinu ušao kao Omladinska prestonica Evrope.

Još smo ponosniji što će već 2021. biti i Evropska prestonica kulture.

Njegovim ulicama se vijore zastave Vojvodine, a bogatiji je za nove saobraćajnice za desetine kilometara novoasfaltiranih ulica i rekonstruisanih saobraćajnica.

Detaljno se obnavlja podgrađe Petrovaradinske tvrđave, kao i objekti starog gradskog jezgra. Renoviraju se i osavremenjuju pijačni prostori u gradu, a intenzivno se radi i na pripremi uspostavljanja malih kvartovskih pijaca.

Počinje i izmeštanje kanalizacionih kolektora sa Keja žrtava racije pa će uskoro čitavim šetalištem, od Žeželjevog mosta do Štranda, moći da se diše.

Izgrađeno je na stotine kanalizacionih i vodovodnih priključaka, a voda u vodovodu se više ne osveštava, nego se prerađuje u nedavno otvorenom najsavremenijem pogonu.

Puno toga se još činilo i čini za to da se Novi Sad gradi, širi, uređuje i ulepšava.

Baš zato, članice i članovi Omladine Gradskog odbora LSV Novi Sad danas su na zgradu stranke okačila transparent sa rečenicom koja je građanima dobro poznata:

Novi Sad je nama glavni grad!

Gradski odbor

Lige socijaldemokrata Vojvodine

Novi Sad