Vučević lično odgovoran za katastrofalno stanje u Novom Sadu

td_324x160

Gradonačelnik Miloš Vučević je lično, a zatim i celokupna nova gradska vlast direktno su odgovorni za svakog ko se na ulici povredio, čiji je automobil zaglavljen i za svu ostalu štetu koju Grad trenutno trpi ili će je trpeti u budućnosti.

Ova gradska vlast je nesposobna.

Zato nam grad ni posle pet dana nije funkcionalan.

Zato je sinhronizacija rada JKP „Put“, JKP „Čistoća“, JKP „Gradsko zelenilo“ i JKP „Parking servisa“ katastrofalna i zato se dešava da se autobuska stajališta očiste, a onda prođe grtalica i na njih nagura sneg.

Zato se dešava da ostala javno komunalna preduzeća ne pomažu i da JKP „Vodovod i kanalizacija“ i JKP „Lisje“ imaju kamione i mehanizaciju, a grad angažuje mehanizaciju privatnih firmi na čišćenju snega.

Zato gradonačelnik ima obraza da građanima poruči da je zadovoljan radom Zimske službe, jer on i njegovi nestručni saradnici ne znaju za bolje i ne umeju bolje.

Zato se troše i enormne količine soli koja šteti vozilima, asfaltu i zelenilu.

 

Budući da je on lično najodgovorniji, neka gradonačelnik odgovori:

 

– Da li znate kolika količina soli je bačena za tri dana? Da li se tolika so baca da bi se opravdao nenamenski potrošen novac ili je potrebno uništiti infrastrukturu kako bi se napravio prostor za nove nenamenske troškove?

– Ko živi u pojedinim ulicama koje su – iako nisu prioritetne – očišćene do perfekcije, a okružene su znatno većim, a nedovoljno očišćenim ulicama ili bulevarima?

– Zašto se so baca na mostove? Mostovi su uvek posipani rizlom. Posledice ovoga će se videti za nekoliko godina. Hoćemo li onda zvati Vučevića i pitati: „Zašto si posipao solju mostove 2012. godine“, kao što bi sada trebalo zvati Maju Gojković?

 

Kada gradonačelnik odgovori na ova, imaćemo još pitanja.

 

Gradski odbor

Lige socijaldemokrata Vojvodine

Novi Sad

Prethodni tekstČanak izabran za predsednika LSV
Sledeći tekstOtvoreno pismo Vučeviću i Seviću zbog Elektrovojvodine