Za sve nestanke vode u Novom Sadu krivac je isključivo gradska vlast

NOVI SAD, 17. decembar – Za sve što rade i sve što ne znaju da rade neznalice i LSVnesposobnjakovići iz Pokreta Dinara-Drina-Dunav na čelu JKP „Vodovod i kanalizacija“, odgovorna je gradska vlast.
Upravo ti, gradski oci, dopuštaju im da upravljaju jednim od strateških komunalnih preduzeća kao što je JKP „Vodovod i kanalizacija“.
Pa koji put je ove godine čitav Novi Sad ostao bez vode? Pa dokle tako? Ko će za to da odgovara i kada?
I vrapci na grani znaju da tim ljudima koji su se dočepali JKP „Vodovod i kanalizacija“ ovo preduzeće služi da iz njega izvlače novce, a uvlače nestručne rođake.
To su isti oni koji su pre skoro godinu dana osveštavali vodu u gradskom vodovodu pa nas obrukali pred sobom i pred svetom. To su koalicioni partneri ove gradske vlasti.
Taj tzv. Pokret DDD i njihove prišipetlje ne znaju ni da održavaju sistem koji su zatekli, a kamoli da ga unaprede. Ovoga puta problem je navodno bio sa strujom u fabrici vode, a sledeći put će to verovatno biti praznično raspoloženje rukovodstva.
Zato je za sve što rade i što ne znaju da rade nakupci i preprodavci glasova iz DDD na čelu „Vodovoda“ odgovorna isključiva gradska vlast i gradonačelnik koji im to dozvoljava.
Gradski odbor 
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad