LSV brine o Kisaču i kad nema izbora

Kisač – Liga socijaldemokrata Vojvodine je jedina stranka koja o Kisaču brine i kada nema izbora, zaključak je građanki i građana koji su danas ispred pijace razgovarali sa odbornicima i odbornicama Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Novog Sada.

Ovoga puta sa Kisačanima su razgovarale odbornice Maja Sedlarević i Slobodanka Beba Markov, zatim odbornici Branislav Bogaroški, Bogdan Kolarski i Robert Kolar, ali i predsednik Izvršnog odbora Gradskog odbora Mirko Grujičić, koordinator za Kisač Damir Kondić i predsednica Mesnog odbora LSV Jarmila Agarski.

Kisačani su predočili svoje mišljenje o tome kakav je bio život u Kisaču, kakav je danas, ali i kakav bi trebalo da bude u budućnosti.

Okupljeni građani su u razgovoru sa odbornicama i odbornicima Lige bili jednoglasni u oceni da je bilo važno i dobro što je LSV preuzela odgovornost za ključne resore u komunalnom sistemu grada, ali i što su ih izvestili o tome dokle se stiglo kako po pitanju vodovodne i kanalizacione mreže, tako i u vezi sa postavkom pet novih autobuskih stajališta.

Zbog svega urađenog do sada najavili su dalju podršku Ligi socijaldemokrata Vojvodine.

Predstavnici i predstavnice LSV zaključili su da su postignuti rezultati posledica dobre saradnje i komunikacije i poručili:

-Odluke se ne mogu donositi bez vas! Niko ne zna bolje od građana Kisača koji ovde žive šta je ono što treba uraditi u njihovoj ulici i mestu.

Kisačani su se sa time saglasili i upoznali su odbornike i odbornice sa još nekim komunalnim pitanjima koja bi trebalo rešiti u narednom periodu, a ligašice i ligaši su zatim najavili da će uskoro predočiti plan i dinamiku kojom će to biti učinjeno.

Prethodni tekstBokan je granica koju nećemo preći
Sledeći tekstIspred Pokrajinske vlade obeležen rođendan zastave Vojvodine