Obećali smo i ispunili: Zaustavljamo prolazak teških kamiona kroz Detelinaru i Salajku!

Zabranjen je prolazak kamiona težih od pet tona kroz Ulice Kornelija Stankovića, Rumenačku, Rumenački put, Partizansku i Industrijsku!

Time je Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad ispunio predizborno obećanje dato građanima u naseljima u naseljima Detelinara i Salajka.

Podsetimo, tokom predizborne kampanje u ovim delovima grada, predstavnici i predstavnice Gradskog odbora LSV Novi Sad predočili su građanima šta su sve učinili naši stručnjaci da bi bio rešen problem koji ih muči skoro trideset godina.

Tom prilikom, poručili smo da su stanovnici Detelinare i Salajke predugo trpeli buku i zagađenje vazduha zbog prolaska teških kamiona i obećali da ćemo to pitanje rešiti do kraja godine.Obećano je i ispunjeno, pa će u narednim danima, a najkasnije do 31. decembra, biti uređena saobraćajna signalizacija i teški kamioni više neće moći da prolaze navedenim ulicama.

Ova mera će itekako uticati na kvalitet života na Detelinari i Salajci tako što će smanjiti aero zagađenje i buku, ali i olakšati protok vozila, a
samim tim i povećati bezbednost saobraćaja.

Prethodni tekstRavnopravnost i bolji život osoba sa invaliditetom svakodnevna su obaveza svih građanki i građana
Sledeći tekstNovi Sad će večno čuvati uspomenu na žrtve Novosadske racije