Zadovoljstvo zbog proširene mreže kanalizacije u Rumenki

RUMENKA  – Građani Rumenke danas su pohvalili intenzivne radove na kanalizacionoj mreži i angažman ligašica i ligaša da tako bude.

– Nema šta, ovaj vaš angažman oko vodovoda i kanalizacije je za čistu peticu. Zato ću 21. juna i zaokružiti broj 5 na lokalnim izborima, jer ste tu ocenu zaslužili – poručio je stariji meštanin danas na štandu Vojvođanskog fronta – ujedinjeni za Novi Sad (Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija, Zajedno za Vojvodinu).

Deleći Slobodnu Vojvodinu i drugi propagandni materijal, sa građanima su razgovarali Bogdan Kolarski, Branislav Bogaroški, i Mirko Grujičić iz LSV, kao i Kristina Odžić iz VP, koji se na listi Vojvođanskog fronta kandiduju za odbornička mesta u gradskoj skupštini.

Kolarski i Bogaroški koji su i odbornici u gradskoj skupštini obavešteni su da pored asftaltiranja ulica i novih trotoara, Rumenka ima još nekoliko izrazito važnih zahteva. Najpre, to je još bolja saobraćajna signalizacija i niz drugih mera u Ulici oslobođenja i Partizanskoj, a naročito na uglu sa Zmaj Jovinom kuda deca idu iz škole da bi na pešačkom prelazu bila zaštićena od vozača koji prolaze kroz mesto.  Odmah zatim, naredni prioritet u Rumenki jeste izgradnja i popravka dečijih igrališta i klupa, uklanjanje divljih deponija i izgradnja rekreativnog centra. 

Prethodni tekstGrađani u Sremskoj Kamenici zadovoljni zato što će uskoro biti biciklistička traka na Mostu slobode
Sledeći tekstFutožani zadovoljni zbog pojeftinjenja gradskog prevoza